Serviciile noastre

Copiere alb-negru

Galaxy Print va ofera servicii de copiere alb-negru formate A4 si A3 la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate.
Indiferent de volumul de copiere echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente Konica Minolta, capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt.

Copiere color

Galaxy Print SRL pune la dispozitia clientilor serviciul de copiere color formate A4 si A3 pentru a veni in intampinarea celor ce au nevoie de copierea diverselor materiale si doresc sa pastreze originalitatea si expresivitatea originalelor.

Echipamentele Konica Minolta folosite pentru copiere color asigura calitate si rapiditate in executie.

Printare alb-negru

Indiferent de volumul de printare, Galaxy Print SRL va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate la rezolutii de 600 dpi si viteze mari pentru operativitate. Folosim echipamente digitale noi Konica Minolta si diverse suporturi de hartie.

Printare color

Galaxy Print SRL pune la dispozitia clientilor serviciul de printare color, serviciu ce iti permite tiparirea documentelor din calculator la o rezolutie excelenta.
Folosim echipamente digitale Konica Minolta pentru printare color de calitate ireprosabila si diverse suporturi de hartie.

Plotare alb-negru

In cadrul centrului nostru de copiere va punem la dispozitie o gama ampla de servicii profesionale de plotare alb-negru formate A3 pana la A0+. Comanda dvs se executa cu aparatura CANON de ultima generatie la cele mai bune preturi.

Plotare color

Plotarea color se executa cu aparatura noua, CANON, la o calitate exceptionala. Fie ca aveti nevoie de plotare linii ,mixt sau full color , comanda dvs se executa in cel mai scurt timp la preturi fara concurenta.

Scanare

Pentru serviciile de scanare, utilizam atat echipamente Konica Minolta, cat si CANON. Pentru firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare si hartii punem la dispozitie serviciul de scanare documente.
Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt (in cursul aceleiasi zile sau chiar pe loc). Formate scanare: A4-A0+.

Laminare

Laminarea / plastifierea reprezinta acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Procedeul se executa prin aplicarea la cald/rece a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV sau factorilor externi.
Pe langa rolul protector, laminarea joaca si un important rol estetic, avand posibilitatea sa alegeti intre laminare lucioasa si laminare mata, documentele astfel laminate avand un aspect impecabil.
Laminarea se realizeaza pentru formate A4 si A3, cu folii de laminare de diverse dimensiuni.

Indosariere

Galaxy Print SRL va ofera servicii de indosariere cu inele de plastic,inele metalice,baghete plastic de diverse culori si grosimi. Oferim mai multe tipuri de legare: cu inele de plastic ,inele metalice,baghete plastic,indosariere in dosar plastic sau indosariere in biblioraft. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru o coperta transparenta.

Carti de vizita

Va punem la dispozitie un catalog cu diverse tipuri si modele de carti de vizita la dimensiuni de 90/50, alb-negru sau color, fata sau fata-verso. Cartile de vizita se pot personaliza conform cerintelor dumneavoastra. Oferim de asmenea posibiltati de rotunjire colturi.

Foi cu antet

Foile cu antet sunt foarte utile si lasa o impresie placuta, fiind utilizate tot mai mult in diverse domenii de activitate. Galaxy Print va ofera servicii de creare foi cu antet, pentru diverse utilizari.

Flyere

Sunt utilizate tot mai mult pentru promovare, publicitate si tot felul de activitati de marketing. Putem crea flyere de diverse dimensiuni si pe toate tipurile de hartie alba sau colorata.

Pliante

Dispunem de o gama larga de modele de pliante, care pot fi personalizate conform cerintelor dumneavoastra. Utilizam programe licentiate si putem realiza pliantele in cantitatile solicitate de dumneavostra.

Afise si postere

Va oferim servicii de realizare afise si postere, tipar digital color pe hartii lucioase sau mate, divers formate. Oferim o calitate impecabila a imprimarii.

Brosuri

Realizam brosuri, formate A4 sau A5 pe diverse tipuri de hartie, conform cerintelor clientului.